CONCEPT SWIMATHON
Swimathon București este una dintre cele mai longevive și vitale platforme de schimbare pozitivă a comunității. Platforma a devenit în timp un ecosistem al schimbării, prin care comunitatea interacţionează şi se implică în strângerea de fonduri pentru proiecte din București și Ilfov pe care le consideră relevante și transformatoare.

Swimathon, în trei pași:

  1. Organizaţiile și grupurile de iniţiativă înscriu proiectele pentru care au nevoie de finanțare.
  2. Companiile şi înotătorii-fundraiseri aleg proiectele pentru care strâng donații și se implică;
  3. Susţinătorii donează o sumă de bani pentru favoriţii lor.

2022: binele se pune iar în mișcare la Swimathon!

Swimathon este dincolo de o platformă de dezvoltare a comunității. El este încrederea noastră comună că împreună schimbăm lumea, acolo unde este mai mare nevoie de noi. An de an, Swimathon ne-a făcut oameni mai buni și ne-a implicat într-un fenomen colectiv mai important decât noi. 

Anul acesta îndrăznim să credem că ne vom revedea și într-un format fizic, la bazin. Înotul continuă să fie pretextul de a face bine în comunitate. Bucuria, energia binelui și generozitatea fac parte din povestea Swimathon. Că vei putea fi alături de noi la bazin, sau că te vei număra printre susținătorii virtuali, binele pe care îl facem împreună este tot bine!

Vrei să aflii mai multe despre cum vom înota în ziua evenimentului? Citește mai multe AICI.

Am clipit și am ajuns deja la cea de-a 10-a ediție! Swimathon București nu are limite de spațiu, timp și mai ales de generozitate. Mai avem de făcut mult bine împreună. Binele este un sport de echipă. Vă mulțumim că v-ați decis să faceți parte din echipa Swimathon!

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro