FAQ
Cum se face auto-alocarea la evenimentul de la bazin?

Alegerea culoarului și seriei de înot se poate face în perioada 8 – 19 iunie (ora 23:59). După această perioadă, auto-alocarea va fi încheiată.

Sistemul funcționează pe două principii:

(1) primul venit, primul servit și

(2) drepturi egale = sunt 500 de înotători-fundraiseri care și-au exprimat dorința de a înota la eveniment, drept urmare toată lumea are drepturi egale să înoate la eveniment. Acest lucru implică partajarea culoarelor de înot indiferent de preferința de partajare a culoarului sau proiectul/echipa pentru care X sau Y strânge donații și înoată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, Organizatorul își rezervă dreptul de a interveni în schema alocărilor de la bazin.

Cine poate face auto-alocarea?

Coordonatorul echipei în care există înotători-fundraiseri care și-au exprimat dorința de a înota la eveniment poate face auto-alocarea. Pentru înscrierile individuale, înotătorii-fundraiseri individuali sunt proprii coordonatori și își fac singuri auto-alocarea.

Cum se face alocarea?

 1. Intră pe swimathonbucuresti.ro –> ECHIPE –> ALOCĂ O ECHIPĂ ÎN BAZIN
 2. În pagina nou deschisă Coordonatorul va introduce în câmpul existent propria adresă de email, cea pe care a lăsat-o în platformă la înscrierea echipei.
 3. După introducerea adresei de email + click buton Continuă, va primi pe email codul de auto-alocare (de verificat și Spam/Junk)
 4. În continuare, copiază codul de pe email și îl introduce în câmpul nou din platformă + click buton Continuă
 5. În ecranul nou deschis se va afișa schema bazinului cu detalii despre alocare + legendă de culori ajutătoare etc.
 6. Dacă la înscrierea echipei nu ați selectat opțiunea de Partajare culoar, veți avea posibilitatea să o faceți acum înainte de a alege culoarul/seria. Dacă bifați veți vedea că și lista posibilităților de alocare crește – mai multe serii și culoare posibile pentru auto-alocare. Încurajăm foarte tare această selecție pentru partajarea cloarului și intervalului orar 🙂
 7. Atenție! Dacă coordonatorul are mai mult de o singură echipă pentru care este coordonator i se vă afișa un câmp “drop-down” din care va alege echipa pentru care vrea să facă alocarea.
 8. Coordonatorul alege culoarul și intervalul orar pentru echipă + click buton Confirmă
 9. După confirmare, pe ecran se va afișa un mesaj informativ despre succesul acțiunii și atât coordonatorul, cât și membrii înotători ai echipei vor primi informațiile pe email.
 10. Pentru a vedea schema alocărilor în timp real oricine poate vizita swimathonbucuresti.ro –> ECHIPE –> VEZI ALOCARE BAZIN
 11. Dacă echipa/înotătorul individual partajează culoarul cu alte persoane, Coordonatorul va avea posibilitatea de a-i contacta via email pe ceilalți coordonatori pentru a-i saluta și a discuta despre evenimentul de la bazin. Adresele de email nu vor fi vizibile, sistemul de contact este unul de tip mesagerie internă fără dezvăluirea adreselor. 

Ești înotător-fundraiser la ediția 2023?

Descarcă kitul înotătorului-fundraiser de AICI = materiale și elemente cu care să poți anunța pe social media că ești înotător-fundraiser.

În plus, toate detaliile despre participare AICI 

Vrei să faci o donație?

Află cum poți să susții AICI

Unde găsesc Regulamentul oficial?

Regulamentul îl poți consulta AICI

Unde găsesc calendarul acestei ediții?

AICI poți vedea calendarul

Ești o organizație non-profit sau un grup de inițiativă?

Află răspunsul la întrebările tale AICI 

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro